Φόρτωση ...
www.appeler.gr

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΣΤΟΥΜΑΚΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙ 

 

Για τα ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ, τα ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ,

τις ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΓΑΜΟΥ και τις ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ζητήστε μας, να σας στείλουμε δείγμα ΔΩΡΕΑΝ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

(εάν δεν μείνετε ευχαριστημένοι σας δίνουμε τα λεφτά σας πίσω)

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για όλη την ΕΛΛΑΔΑ (για παραγγελίες άνω των 60 ευρώ)

             Oικονομικα προσκλητήρια γάμου - προσκλητήρια βάπτισης με λίγα κλικ !!!!

 

E-SHOP ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΗ, ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ, ΣΤΕΦΑΝΑ ΓΑΜΟΥ

eshop-Προσκλητήρια Γάμου-Βάπτισης σε Τιμές Βιοτεχνίας-Μπομπονιέρες-Στέφανα Γάμου-Είδη Γάμου-Είδη Βάφτισης

  Αγοράστε online φθηνά αλλά όμορφα είδη γάμου και βάπτισης γιατί είμαστε κατασκευαστές. Στο e-shop μας μπορείτε να αγοράσετε Οικονομικά  Προσκλητήρια, Φθηνές  Μπομπονιέρες, τα Υλικά για Μπομπονιέρες, το Βιβλίο Ευχών Γάμου και Βάφτισης της αρεσκείας σας σε πολύ οικονομικές τιμές, γιατί εμείς τα σχεδιάζουμε και τα κατασκευάζουμε.

Για ακόμα καλύτερη τιμή μπορείτε να αγοράσετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μόνο τα Υλικά και τα κουφέτα για Μπομπονιέρες  γάμου και βάφτισης και να τις φτιάξετε εσείς. Τα καρτελάκια δεξίωσης είναι ΔΩΡΟ από εμάς.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε δείγμα εντελώς δωρεάν από το Προσκλητήριο και τη Μπομπονιέρα σας.

 Πιστεύουμε ότι θα απολαύσετε τις φωτογραφίες με τα Είδη Γάμου (Στέφανα Γάμου, Καράφες Γάμου, Λαμπάδες Γάμου και άλλα) και τα Είδη Βάπτισης (Βαπτιστικά Ρούχα, Βιβλίο Ευχών, Κουτί Βάπτισης, Λαμπάδες Βάφτισης και άλλα. Επίσης μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στα πρωτότυπα κείμενα για  προσκλητήρια γάμου και προσκλητήρια βάπτισης. Τελικά εάν προτιμήσετε κάποιο από αυτά είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι γιατί όλα τα προϊόντα μας είναι ελληνικής κατασκευής.

 

Online αγορά Προσκλητήρια Γάμου, Προσκλητήρια Βάπτισης - Βάφτισης

www.appeler.gr

Τηλ. επικοινωνίας Τηλ.: (+30) 2331061590 - what's up: 6977033261 - cosmote: 6986521149

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε τα Προσκλητήρια Γάμου και Προσκλητήρια Βάπτισης της αρεσκείας σας σε πολύ οικονομικές τιμές, γιατί εμείς τα σχεδιάζουμε και τα κατασκευάζουμε.

Τα προσκλητήρια είναι κατασκευασμένα από άριστα υλικά, σε χοντρά χαρτιά 275 γραμμαρίων, είναι ακριβώς όπως τα βλέπετε στις φωτογραφίες και μπορούν να τροποποιηθούν στα χρώματα και στα υλικά της αρεσκείας σας.

Τα καρτελάκια της δεξίωσης είναι ΔΩΡΟ από εμάς.

Οι ΚΟΡΔΕΛΕΣ και οι αυτοκόλητες ΒΟΥΛΕΣ που εμφανίζονται στις φωτογραφίες συμπεριλαμβάνονται στις αναγραφόμενες τιμές. 

Όταν παραλάβουμε την παραγγελία σας, σας αποστέλουμε δείγμα με κούριερ χωρίς καμία χρέωση (πληρώνετε μόνο τα μεταφορικά αξίας 5,50 ευρώ, τα οποία αφαιρούνται από την αξία της παραγγελίας σας) για να δείτε ζωντανό το προσκλητήριο σας εκτυπωμένο με τα στοιχεία του γάμου ή της βάπτισης σας και αν συμφωνείτε με αυτό προχωράμε στην ολοκλήρωση της, αν διαφωνείτε δεν έχετε καμία οικονομική υποχρέωση προς την εταιρία μας.

Μπορούμε να τυπώσουμε εκτός από τα προτεινόμενα κείμενα γάμου και κείμενα βάπτισης, όποιο κείμενο επιθυμείτε εσείς στο προσκλητήριό σας.

Τα προσκλητήρια παραδίδονται σε 10 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας σας με κούριερ στο χώρο που επιθυμείτε και τα πληρώνετε εξ ολοκλήρου όταν τα παραλάβετε αντικαταβολή (δεν χρειάζεται προκαταβολή ή πιστωτική κάρτα) . Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Για οποιαδήποτε απορία σας είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 2331061590 ώρες (8:30-15:30)

Πιστεύουμε ότι θα απολαύσετε την έκθεση φωτογραφιών με τα Προσκλητήρια Γάμου και τα Προσκλητήρια Βάπτισης. Τελικά εάν προτιμήσετε κάποιο από αυτά είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι.

 

Online αγορά Μπομπονιέρας Γάμου, Μπομπονιέρας Βάπτισης - Βάφτισης

και Ειδών Γάμου και Ειδών Βάπτισης

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε τις Μπομπονιέρες Γάμου και τις Μπομπονιέρες Βάπτισης της αρεσκείας σας σε πολύ οικονομικές τιμές.

Για ακόμα καλύτερη τιμή μπορείτε να αγοράσετε μόνο τα υλικά από τις Μπομπονιέρες και να τις φτιάξετε εσείς.

Όταν παραλάβουμε την παραγγελία σας, σας στέλνουμε δείγμα με κούριερ, (πληρώνετε την αξία των δειγμάτων και τα μεταφορικά αξίας 5,50 ευρώ, τα οποία μεταφορικά αφαιρούνται από την αξία της τελικής παραγγελίας σας) για να δείτε ζωντανό δείγμα της Μπομπονιέρας σας και αν συμφωνείτε με αυτό προχωράμε στην ολοκλήρωση της, αν διαφωνείτε δεν έχετε καμία οικονομική υποχρέωση προς την εταιρία μας.

Οι Μπομπονιέρες παραδίδονται σε 30 εργάσιμες ημέρες στο χώρο που επιθυμείτε και τις πληρώνετε το 50% προκαταβολή σε τραπεζικό λογαριασμό και το 50% αντικαταβολή όταν τις παραλάβετε. 

 Για οποιαδήποτε απορία σας είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 2331061590 ώρες (8:30-15:30) ή με e-mail: info@appeler.gr ή με ζωντανή συνομιλία μέσω του e-shop μας.

 Πιστεύουμε ότι θα απολαύσετε την έκθεση φωτογραφιών με τα Είδη Γάμου και τα Είδη Βάπτισης. Τελικά εάν προτιμήσετε κάποιο από αυτά είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι.