Φόρτωση ...
www.appeler.gr

ΝΕΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

WHAT'S UP 6973 998 590

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ από 0,25€

ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΙΓΑ ΚΛΙΚ...


Φτιάξε μόνη τις μπομπονιέρες για το γάμου σου

e-shop με ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ

ΓΙΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΩΝ παρακαλούμε καλέστε στο 2331061590 και ζητήστε τον κύριο Δημήτρη


eshop για ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ, ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑΣ - ΒΙΒΛΙΑ ΕΥΧΩΝ,ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΓΑΜΟΥ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ, ΠΑΚΕΤΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ, ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ, ΕΙΔΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Αγοράστε online φθηνά και οικονομικά, αλλά και όμορφα είδη βάπτισης, είδη γάμου γιατί είμαστε κατασκευαστές. Στο eshop μας μπορείτε να αγοράσετε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ, ΦΘΗΝΕΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ, τα ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ, το ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΣΗΣ, της αρεσκείας σας σε πολύ οικονομικές τιμές, γιατί εμείς τα σχεδιάζουμε και τα κατασκευάζουμε.

Για ακόμη καλύτερη τιμή μπορείτε να αγοράσετε μόνο τα υλικά και τα κουφέτα για μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης και να τις φτιάξετε εσείς.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε δείγμα από το προσκλητήριο και τη μπομπονιέρα σας.

Πιστεύουμε ότι θα απολαύσετε την έκθεση φωτογραφιών με τα είδη γάμου (στέφανα γάμου, Καράφες γάμου, Λαμπάδες γάμου) και τα είδη βάπτισης (βαπτιστικά ρούχα, πρωτότυπα πακέτα βάπτισης, βιβλίο ευχών και λαμπάδες βάπτισης).

Επίσης μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στα πρωτότυπα κείμενα για προσκλητήρια γάμου και προσκλητήρια βάπτισης. Τελικά εάν προτιμήσετε κάποιο από αυτά είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι γιατί όλα τα προϊόντα μας είναι ελληνικής κατασκευής.

Online αγορά Προσκλητήρια Γάμου , Προσκλητήρια Βάπτισης - Βάφτισης

www.appeler.gr

Τηλ. επικοινωνίας Τηλ: (+30) 2331061590 - what's up: 6977033261 - cosmote: 6986521149

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε τα Προσκλητήρια Γάμου και τα Προσκλητήρια Βάπτισης της αρεσκείας σας σε πολύ οικονομικές τιμές, γιατί εμείς τα σχεδιάζουμε και τα κατασκευάζουμε.

Τα προσκλητήρια είναι κατασκευασμένα από άριστα υλικά, σε χοντρά χαρτιά 275 γραμμαρίων, είναι ακριβώς όπως τα βλέπετε στις φωτογραφίες και μπορούν να τροποποιηθούν στα χρώματα και στα υλικά της αρεσκείας σας.

Οι ΚΟΡΔΕΛΕΣ και οι αυτοκόλλητες ΒΟΥΛΕΣ που εμφανίζονται στις φωτογραφίες συμπεριλαμβάνονται στις αναγραφόμενες τιμές.

Όταν παραλάβουμε την παραγγελία σας, σας αποστέλουμε δείγμα, είτε με κούριερ (πληρώνετε μόνο τα μεταφορικά αξίας 5,50 ευρώ) για να δείτε ζωντανό το προσκλητήριο, είτε με e-mail για να δείτε το προσκλητήριο σας με τα στοιχεία του γάμου ή της βάπτισης σας και αν συμφωνείτε με αυτό προχωράμε στην ολοκλήρωση της, αν διαφωνείτε δεν έχετε καμία οικονομική υποχρέωση προς την εταιρία μας.

Μπορούμε να τυπώσουμε εκτός από τα προτεινόμενα κείμενα γάμου και κείμενα βάπτισης, όποιο κείμενο επιθυμείτε εσείς στο προσκλητήριο σας.

Τα προσκλητήρια παραδίδονται σε 10 εργάσιμες μέρες από την ημέρα της παραγγελίας σας με κούριερ στο χώρο που επιθυμείτε και τα πληρώνετε εξ ολοκλήρου όταν τα παραλάβετε με αντικαταβολή (δεν χρειάζεται προκαταβολή ή πιστωτική κάρτα). Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Για οποιαδήποτε απορία σας είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ.: 2331061590 ώρες καταστημάτων.

Πιστεύουμε ότι θα απολαύσετε την έκθεση φωτογραφιών με τα Προσκλητήρια Γάμου και τα Προσκλητήρια Βάπτισης. Τελικά εάν προτιμήσετε κάποιο από αυτά είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι.

Online αγορά Μπομπονιέρας Γάμου, Μπομπονιέρας Βάπτισης - Βάφτισης

και Ειδών Γάμου και Ειδών Βάπτισης

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε τις Μπομπονιέρες Γάμου και τις Μπομπονιέρες Βάπτισης της αρεσκείας σας σε πολύ οικονομικές τιμές.

Για ακόμα καλύτερη τιμή μπορείτε να αγοράσετε μόνο τα υλικά από τις Μπομπονιέρες και να τις φτιάξετε εσείς.

Όταν παραλάβουμε την παραγγελία σας, σας στέλνουμε δείγμα με κούριερ, (πληρώνετε την αξία των δειγμάτων και τα μεταφορικά αξίας 5,50 ευρώ) για να δείτε ζωντανό δείγμα της Μπομπονιέρας σας και αν συμφωνείτε με αυτό προχωράμε στην ολοκλήρωση της, αν διαφωνείτε δεν έχετε καμία οικονομική υποχρέωση προς την εταιρία μας.

Οι Μπομπονιέρες παραδίδονται σε 30 εργάσιμες ημέρες στο χώρο που επιθυμείτε και τις πληρώνετε το 50% προκαταβολή σε τραπεζικό λογαριασμό και το 50% αντικαταβολή όταν τις παραλάβετε.

Για οποιαδήποτε απορία σας είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ.: 2331061590 ώρες καταστημάτων ή με e-mail: info@appeler.gr

Πιστεύουμε ότι θα απολαύσετε την έκθεση φωτογραφιών με τα Είδη Γάμου και τα Είδη Βάπτισης. Τελικά εάν προτιμήσετε κάποιο από αυτά είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι.

Η appeler με δυναμική παρουσία στα online καταστήματα για προσκλητήρια γάμου, παρακολουθεί διαρκώς τις εξελίξεις στο χώρο όσον αφορά την μόδα, τους νέους τρόπους εκτύπωσης, τα νέα χαρτιά, προτεινόμενους χρωματικούς συνδιασμούς και γενικότερα τις όλες τάσεις στα είδη βάπτισης - γάμου. Έτσι πάντα πρωτοπόρος στο συγκεκριμένο αντικείμενο, μπορεί να σας προσφέρει τις καλύτερες λύσεις σε οικονομικές τιμές. Έχοντας κατανοήσει πλήρως τη μεγάλη συναισθηματική αξία που έχει το προσκλητήριο για βάπτιση του μωρού σας ή το γάμο σας, έχουμε θέσει ως στόχο την απόλυτη ικανοποίησή σας και την άψογη εξυπηρέτηση.

Σε αυτές λοιπόν τις μοναδικές στιγμές της ζωής σας, που προμηνύουν συγκίνηση και χαρά φιλοδοξούμε, αν και γνωρίσουμε ότι υπάρχει τεράστια δυνατότητα επιλογών για προσκλήσεις γάμων και βάπτισης, να είμαστε ¨δίπλα¨ σας προσφέροντας σας με μεράκι και ζήλο το ιδανικό για σας προσκλητήριο.

Πλοηγηθείτε στην σελίδα μας και μη διστάσετε να μας τηλεφωνήστετε για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τις επιλογές που προσφέρουμε...