Φόρτωση ...
www.appeler.gr

... ήρθε και η φουσκωτή εκκλησία γάμων !!!!

Μήπως  η αγαπημένη σας δέχτηκε την πρόταση γάμου που της κάνατε και δεν μπορείτε να περιμένετε επειδή η διαθέσιμη ημερομηνία από την εκκλησία της περιοχής σας είναι πολύ μακρινή; Ή έχετε βρεί το φανταστικό σημείο σε ένα πανέμορφο νησί, αλλά δεν έχει εκκλησία τριγύρω; Ή μήπως θέλετε να παντρευτείτε μέσα στον κήπο του σπιτιού σας και να μην το κουνήσετε καθόλου; Τέλος μήπως θέλετε μια σοβαρή δικαιολογία για να μην καλέσετε πολύ κόσμο και να αποφύγετε παρεξηγήσεις;

Για όλα τα παραπάνω υπάρχει πλέον η λύση !!!!!!!!!! ... ετοιμάστε τα προσκλητήρια γάμου και μοιράστε τα βάζοντας την ημερομηνία και τον τόπο που εσείς και μόνο θέλετε!!!

Θραύση κάνει η διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας Xtreme Inflatables για την ΦΟΥΣΚΩΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ !!!!!!! Η εκκλησία πωλείται στο αντίτιμο των 30.000 €, αλλά αν δε μπορείτε να την αγοράσετε υπάρχει και η δυνατότητα ενοικίασης !!!!  Ο εμπνευστής της ιδέας είναι ο Ισπανός Μέκαελ Τζίλ και έχοντας ήδη δει την εκκλησία του να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, έχει πλέον βάλει ως στόχο τη φιλοδοξία να ταξιδέψει και στο Βατικανό για να λάβει την ευλογία του Πάπα!!!!!!! ....τώρα κατα πόσο και η δική μας Ορδόδοξη Εκκλησία θα έβλεπε με καλό μάτι την όλη κατασκευή, πραγματικά δεν είμαι σίγουρος!!! Το σίγουρο είναι ότι η κατασκευάστρια εταιρεί μάλλον απευθύνεται σε τολμηρούς ενδιαφερόμενους που θέλουν περισσότερο από όλα ο γάμος τους να είναι ένα άκρως εξωτικό και εκκεντρικό αξιοθέατο.

Με δυνατότητα χωρητικότητας τα 60 άτομα, έχει ένα φανταστικό design που την προσομοιάζει με πέτρινη, έχει 4 μέτρα ύψος στο εσωτερικό της και φέρει όλα τα απαραίτητα όπως οι συμβατικές εκκλησίες όπως στασίδια, πολυελαίους, καμπαναριό, τρούλο και παράθυρα βιτρώ!!!!!!!  Στήνεται οπουδήποτε με 2-3 ώρες φούσκωμα και μαζεύεται σε ένα μισάωρο και πακετάρεται!!!!!!!!!! Επίσης το ίδιο επιφώνημα ''εκπληκτική'' εκφράζουν όλοι όσοι την βλέπουν από κοντά, πράγμα που συνηγορεί σ το να την επιλέξετε και εσείς.

 

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο κατασκευαστής επισημαίνει να αναγράφεται στις προσκλήσεις γάμων θερμή παράκληση προς τις καλεσμένες κυρίες όπως αποφεύγουν να φοράνε γόβες τακούνι, πράγμα που πιθανώς να δημιουργήσει προβλήματα στο δάπεδο της εκκλησίας!!!!

ekklisia -gamon

fouskoti-ekklisia-gamon