Φόρτωση ...
www.appeler.gr

Όροι πωλήσεων

Δικαιώματα Χρήσης

Όλα τα προϊόντα, οι υπηρεσίες και οι συμβουλές, καθώς και όλα τα εμπορικά ή μη σήματα είναι κατοχυρωμένα. Παράνομη χρήση τους θα διώκεται στο μέγιστο επιτρεπτό βαθμό από το νόμο.

Τιμές

Οι τιμές του καταλόγου συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. Τα προσκλητήρια παραλαμβάνονται από τον πελάτη άδετα. Οι κορδέλες συμπεριλαμβάνονται στην τιμή.

Ποιότητα

Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στον κατάλογο μας έχουν περάσει από αυστηρούς ελέγχους. Ωστόσο, σε περίπτωση προβλήματος μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τρόπος Παραγγελίας - Πληρωμή

Για την παραγγελία προϊόντων από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας ο χρήστης – πελάτης καλείται εν πρώτοις να τα προσθέσει στο καλάθι αγορών και στη συνέχεια να ακολουθήσει τα απλά βήματα επιλογής τρόπου αποστολής και πληρωμής.

Η εταιρεία επικοινωνεί άμεσα με τον πελάτη ώστε να τον ενημερώσει για την παραλαβή της παραγγελίας του, για τη διαδικασία αποστολής του δείγματος και για τυχόν διευκρινήσεις που θα χρειαστούν.

Όλα τα δέματα συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα νόμιμα έγγραφα που αποδεικνύουν τη συναλλαγή και από απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης.

Δεν χρειάζεται προκαταβολή για την παραγγελία σας.

Όλα τα προϊόντα στέλνονται με κούριερ και τα πληρώνετε αντικαταβολή όταν τα παραλάβετε.

Μεταφορά και παράδοση

Η παράδοση των διαθέσιμων προϊόντων πραγματοποιείται το συντομότερο δυνατόν. Το κόστος μεταφοράς αναφέρεται πριν την παραγγελία σας και βαραίνει τον πελάτη.

Η Appeler.gr στέλνει τις παραγγελίες σας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Σε περίπτωση ελλείψεως άμεσης διαθεσιμότητας των προϊόντων, η εταιρία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις και ο χρήστης μπορεί να ενημερώνεται για την πορεία της παραγγελίας του από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

Πολιτική επιστροφών

Τα προϊόντα δεν επιστρέφονται. Σε περίπτωση λάθους αποστολής από την πλευρά της appeler.gr επικοινωνήστε μαζί μας για να σας αποστείλουμε τη σωστή παραγγελία.

Εγγύηση

Τα είδη που φέρουν εγγύηση υπόκεινται στους όρους πώλησης που ισχύουν τη στιγμή της πώλησής τους. Η εγγύηση ισχύει από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων που πιστοποιείται από τα συνοδευτικά του έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης και την ταινία γνησιότητας τα οποίο θα πρέπει να φυλάξετε. Η εγγύηση δεν καλύπτει τυχόν φθορές λόγω κακής συντήρησης, μη τήρησης των οδηγιών χρήσης ή εξαιτίας φυσικής φθοράς.

Προϊόν με ουσιώδες ελάττωμα, το οποίο παραδίδεται στον πελάτη και δεν οφείλεται σε υπαιτιότητά του, αντικαθίσταται από άλλο πανομοιότυπο.

Ελάττωμα του προϊόντος το οποίο παρείχε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δε γεννά ευθύνη της εταιρίας αν δεν υφίστατο κατά το χρόνο παράδοσης του, ή του οποίου η διαπίστωση δεν ήτο δυνατόν να διαπιστωθεί λόγω του υφισταμένου επιπέδου επιστημονικών και τεχνικών γνώσεων έως το ανωτέρω χρονικό σημείο. Ομοίως, οποιαδήποτε ζημία προκλήθηκε από τη χρήση του προϊόντος, η οποία οφείλεται σε πράξη ή παράλειψη του ιδίου του χρήστη ή τρίτου, δε γεννά ευθύνη της εταιρίας.