Φόρτωση ...
www.appeler.gr

Το έθιμο της μπομπονιέρας!

Το έθιμο της μπομπονιέρας!

Οι μπομπονιέρες του γάμου είναι από τις πιο παλιές γαμήλιες παραδόσεις, που ωστόσο έχει διατηρηθεί σχεδόν αναλλοίωτη μέσα στο χρόνο. Μάλιστα αυτό το γαμήλιο έθιμο το συναντά κανείς σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο σε Ανατολή και Δύση.
Τα κουφέτα της μπομπονιέρας φυσικά έχουν ιδιαίτερη σημασία. Τα αμύγδαλα συμβολίζουν την γονιμότητα, την ευτυχία, τον πλούτο και την μακροζωία των νεόνυμφων. Το ζευγάρι προσφέρει τις μπομπονιέρες στους καλεσμένους σαν μια χειρονομία ευγνωμοσύνης για την παρουσία τους και για τις ευχές τους στο γάμο τους και ταυτόχρονα σαν ένα αναμνηστικό του μυστηρίου. Αυτή η μακρόχρονη παράδοση τηρείται ακόμα σε κάθε σύγχρονο γάμο αν και οι αισθητικές προσεγγίσεις και προτιμήσεις αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου.
Οργανώνοντας τον γάμο σας σήμερα θα αναζητήσετε μπομπονιέρες με στυλ, πρωτοτυπία και ενδεχομένως χρηστικότητα.
Το Appeler είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει μεγάλη ποικιλία τόσο σε προσκλητήρια γάμου, όσο και σε γαμήλιες μπομπονιέρες. Πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Για παράδειγμά, μια όμορφη, οικονομική και σοφιστικέ πρόταση για μπομπονιέρα, είναι το λινό πουγκί με κουφέτα σοκολάτας Χατζηγιαννάκη, τυλιγμένο με μια σατέν κορδέλα. Εναλλακτικά υπάρχουν πολλές επιλογές σε κλασσικές μπομπονιέρες με τούλι και κορδέλα ή και πιο πρωτότυπες ιδέες που συνδυάζουν το τούλι με το λινό ή/και το σατέν.
Εκτός από γαμήλιες μπομπονιέρες, το Appeler προσφέρει μια πλήρη σειρά από είδη γάμου, προσκλητήρια για το γάμο σας, λαμπάδες, βιβλία ευχών, στέφανα και δίσκους γάμου. Επιπλέον και για το μυστήριο της βάπτισης, σε εμάς θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από προσκλητήρια, μπομπονιέρες, βαπτιστικά ρούχα και ολοκληρωμένα πακέτα βάπτισης.